De Euregio-portaalsite is een toegangsportaal tot meerdere websites die de verschillende aspecten van de regio aan u voorstellen. Zo is er een site voor lifestyle, een voor (toeristische) stedeninformatie, een voor zakelijk regionaal nieuws en een voor varia actualiteiten nieuws.
© Copyright 2013
Cookie FREE, we do NOT track you!
Home Over Sites Specials Blog Gallerij Contact

Kies uit deze special-interest sites:

euregiosteden.com

Vele historisch belangrijke steden maken deel uit van de Euregio. Op de “Euregiosteden”-site belichten we hun interessante kanten die een bezoek meer dan waard kunnen maken. De steden worden op verschillende aspecten uitvoerig besproken. Evenementen, musea, culturele en muzikale activiteiten, uitgaansgelegenheden en toeristische trekpleisters worden aan u voorgesteld.
Ga naar de site

euregiolifestyle.com

De Euregio biedt uitzonderlijk veel op gebied van Lifestyle en dat wordt op de “Euregiolifestyle”-site onder de aandacht en in beeld gebracht. We brengen er onder andere het laatste nieuws van lifestyle- beurzen en -evenementen die te maken hebben met het Bourgondische leven in de regio, alhoewel het natuurlijk strikt gesproken geen deel van de “Bourgondische” streek is. Maar het gevoel en de levensstijl is zeker aanwezig in zowat de hele regio. Hier tonen we u hoe u daar nog meer kunt van genieten.
Ga naar de site

euregionieuws.com

Alle nieuwtjes en wetenswaardigheden over business- activiteiten in en rond de Euregio komen in deze site aan bod. Tevens belichten we economische en politieke actualiteit en de invloed daarvan op het zakelijke klimaat in de regio. Daarbij wordt ook aan bedrijven de kans geboden zich voor te stellen en te profileren. Misschien ook een idee voor uw bedrijf?
Ga naar de site

euregiokrant.com

De Euregiokrant.com is een web-versie van de actualiteit in het algemeen in een krantenformaat aangeboden. Zeer gevariëerd komen de leuke locale activiteiten, kunstmarkten en andere cultureel-muzikale evenementen aan bod. Zoekt u wat om naar toe te gaan of ideëen voor een uitstapje? Blader dan eerst even door onze krant.
Ga naar de site
euregioportaal.com
Beste bezoeker, Dank voor uw interesse. Helaas is de site nog niet bruikbaar want we zijn zeer recent met het opzetten ervan begonnen. Komt u a.u.b. later nog eens terug.
Sites